tisdag 12 januari 2010

möte

Photobucket
Photobucket

Hade fikamöte med Lisa och Malin på Röda Rummet förra veckan då det diskuterades planläggning och strukturering av vårt projektarbete. Målet är som sagt att färdigställa en exteriör fotoutställning på en offentlig plats i Uddevalla där allmänheten kan ta del utav våra analyser. Musikaliska illustrationer. Visuella lyrics, eller vad nu väljer att kalla det. Att publicera resultatet utanför skolans väggar tror vi är ett bra sätt att marknadsföra både Sinclair och oss själva samtidigt som vi förhoppningsvis skapar någon sort frågeställning i åskådarnas huvuden.
Plan B, som inte alls känns lika raffinerad, är att redovisa bilder indoor på skolan. Detta skulle säkerligen bli både enklare och kräva mindre planering, men blir det en utmaning?
Vi har hur som helst sammanställt ett förslag med punkter på vad vi behöver ta reda på före uppstart, kontaktpersoner vi kan ta hjälp av samt antecknat en hel del idéer kring marknadsföringen av projektet. Den slutgiltiga projektplanen kommer efter möte med berörda handledare att författas under torsdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar